Centro Forestal Sueco



Är tvungen att göra er lite avundsjuka, lägger in en bild och lite fakta om hotellet vi ska bo på.



Centro Forestal Sueco***  mellan Marbella & Puerto Banus
 
Läge: CFS - Centro Forestal Sueco ligger 5 km väster om Marbella och till Puerto Banús är det endast 1,5 km där det finns restauranger, barer, affärer samt det stora shoppingcentret El Corte Inglés. Avstånd Malaga flygplats: 61 km.

Studio/Casitorna: är spanskt inredda med badrum, pentry med enklare köksutrustning och balkong eller terrass. TV och telefon.
Studio för 1/3 personer, enrumslägenhet, ca 28 kvm. ligger i hotellbyggnaden och med två separata sängar.
Casita för 2/4 personer, fristående småhus, ca 35 kvm. med ett mindre vardagsrum samt två sovrum med en säng i varje rum.
 
Faciliteter: CFS är sedan många år en svensk arbetslivsinriktad rekreationsanläggning och som numera även hälsar hotellgäster välkomna. Miljön är avslappnande, familjär och omgiven med mycket grönområden och vacker flora. Det finns två pooler på området och till havet är det endast 400m. Gästerna har bl.a. tillgång till ett sällskapsrum med TV, radio, spel, böcker m.m. Receptionen har svensktalande personal och har öppet vardagar under dagtid och på området finns det även en restaurang som serverar frukost, luncher (ej sommartid) och middagar mot tillägg.


   


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Mycket mer än bara ord

Livet är en dans på rosor, men det är en dans med svåra steg.

RSS 2.0